Ingrid Vlasov este pentru a treia oara singurul designer roman la Paris Fashion Week

Scris de

Pentru a treia oara consecutiv numele romancei Ingrid Vlasov va fi strigat pe podiumul Paris Fashion Week, alaturi de  Kenzo, Valentino si Chanel. Ea este singurul designer roman prezent la marele eveniment.

Ingrid Vlasov isi va prezenta colectia ” I feel love”  pe 5 octombrie, in cea de-a 8 zi a evenimentului. Hainele propuse pentru primavara anului 2011 sunt lejere, inspirate din cultura traditionala a romanilor si folosind taieturi specifice anilor ’70.

Muzica de fundal a colectiei va fi asigurata de un Dj din Paris, Michel Gaubert. Dj-ul este cunoscut pentru colaborarile cu marile case de moda prezente la festivalurile din intreaga lume.

Romanca are norocul de a-si face cunoscute ideile vestimentare in cea mai importanta zi a Saptamanei Modei care a fost rezervata pentru colectiile Valentino, Chanel, Kenzo sau Alexander MCQueen.

Saptamana Modei de la Paris se desfasoara in perioada 28 septembrie – 6 octombrie si  este considerat evenimentul  de moda cu cea mai mare greutate la nivel mondial si care aduce in prim-plan colectiile unor case de moda cu traditie precum Valentino, Chanel, Karl Lagerfeld, Balenciaga, Dries Van Noten.

Sursa: Modea Paris
Sursa foto: Theclotheswhisperer

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.