Johnny Depp este cel mai bine platit actor de la Hollywood in 2010

Scris de

Johnny Depp a fost desemnat cel mai bine platit actor al anului, conform unui clasament intocmit de Forbes.com. El a incasat in ultimele 12 luni peste 75 de milioane de dolari, reusind sa urce de pe locul zece in 2009 pana in fruntea clasamentului. Cel mai mare succes s-a datorat intruchiparii personajului Palarierul Nebun din “Alice in Wonderland“.

Pe locul al doilea se afla actorul Ben Stiller, care a dat lovitura cu filmul “Night at the Museum: Battle of the Smithsonian“. Contul sau a crescut cu 53 de milioane de dolari si datorita faptului ca Stiller a semnat recent un contract pentru inca o continuare a comediei “Meet the Parents“.

Tom Hanks este si el in top, dupa ce a castigat 45 de milioane de dolari de anul trecut si pana acum din incasarile filmului “Angels&Demons“. O parte din venit se datoreaza insa si numeroaselor filme si emisiuni de televiziune pe care le produce.

Pe pozitiile urmatoare in clasamentul celor mai bine platiti actori hollywoodieni in 2010 se afla Adam Sandler, Leonardo DiCaprio, Daniel Radcliffe, Robert Downey Jr., Tom Cruise, Brad Pitt si George Clooney.

Sursa: Starpulse
Sursa foto: Tree Hugger

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.