Johnny Depp sustine trei barbati condamnati pentru crime satanice

Scris de

johnny_deppActorul Johnny Depp s-a alaturat unei campaniei de eliberare a unor barbati condamnati pentru uciderea a trei copii de 8 ani din Arkansas, in cadrul unui ritual satanic.

Jason Badwin si Jessie Misskelley, doi dintre ei, au primit inchisoare pe viata, iar pentru Damien Echols, cel de-al treilea, s-a hotarat pedeapsa cu moartea. In 1993, cand au fost savarsite crimele, cei trei barbati erau adolescenti.

Starul de la Hollywood, Johnny Depp,  urmeaza sa apara la emisiunea 48 Hours Mystery de pe CBS pentru a-i apara pe cei trei. Intr-un clip de promovare a show-ului, Depp declara ca este convins de nevinovatia lor: “Era nevoie de o decizie rapida din partea justitiei ca sa impace comunitatea”, considera actorul.

Sustinatorii celor trei condamnati sunt de parere ca acestia au fost luati in vizor de politie deoarece ascultau muzica heavy metal, citeau cartile lui Stephen King si erau pasionati de domenii oculte, iar Misskelley a depus o falsa marturie crezand ca astfel va fi eliberat.

Luna trecuta cei trei au cerut o redeschidere a cazului declarand ca nu au fost reprezentati adecvat la procesul initial, dar cererea le-a fost respinsa.

Alte vedete care ii sprijina pe cei trei sunt Eddie Vedder, Metallica, Winona Ryder si Dixie Chicks.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Sodadead

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Adi says:

    Prezumtia de nevinovatie pe ”taramul fagaduintei” nu functioneaza in parametri optimi atunci cand se exercita o presiune mediatica si sociala asupra justitiei si organelor de cercetare. Se intampla ceva abominabil, lumea vrea vinovatul pe esafod iar politia cauta, gaseste si preda un om. Un om care poate fi nevinovat conform sus-amintitei prezumtii, insa media, avida de audienta, il clasifica instant, gratuit, in criminal, manipuland turmele bipede. Justitiei nu-i ramane decat sa se spele pe maini dupa ce-a dosit gunoiul sub pres. Omul poate fi victima a unui teatru de imprejurari care-l scot suspect, neavand alibi puternic. Sau poate fi chiar ”nemernicul”. Oricare-ar fi adevarul, decizia este pripita. In primul caz se mai fabrica o drama, la super oferta. Filmul ”The Life Of David Gale” prezinta exact aceste probleme ale justitiei americane.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.