Jucariile viitorului

Scris de

Barbie cu Web-camAti citit de curand pe Renne un articol intitulat La tara a murit copilaria. Adrian evoca nostalgic propria copilarie, si nu cred ca e nimeni din generatia noastra care sa nu-i dea dreptate. Insa daca ne punem o clipa de partea cealalta a baricadei, o sa vedem ca jocurile noastre antice devin la fel de neinteles pentru cei mici, pe cat devine pentru noi toti o lume fara curent electric, fara internet si fara diverse gadgeturi. A trecut vremea cand papusile fetelor se faceau din carpe impletite. Acum e vremea papusilor Barbie cu Web-cam.

Cei de la Popular Science au fost la Targul Jucariilor desfasurat zilele acestea la New York si ne prezinta cateva dintre cele mai inedite jucarii ale viitorului: dinozauri cu senzori de miscare, masinute carora le poti trasa parcursul cu o carioca, OZN-uri controlate prin miscarile corpului, si o intreaga orchestra la dispozitia oricui prin simpla miscare a mainilor:

Sursa: Renne
Sursa foto: Popular Science

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Valentin says:

    mda… pe vremea noastra ne jucam cu minge de 35 (cunoscatorii stiu ) si jucam tic si palma … acum … uitativa si voi ..

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.