Justin Bieber, marele castigator al American Music Awards

Scris de

Premiile American Music Awards 2010 i-au adus lui Justin Bieber patru trofee, desi a concurat cu nume ca Eminem, Lady Gaga sau Ke$ha. Cea de-a 38-a editie a ceremoniei AMA s-a desfasurat duminica seara, la Teatrul Nokia din Hollywood. 

Justin Bieber a fost desemnat castigator la categoriile “Cel mai bun album pop”, “Cel mai bun artist pop” si “Cel mai bun debut”. Surpriza cea mare a venit insa atunci cand tanarul cantaret canadian a urcat pe scena pentru a i se inmana trofeul¬†de “Cel mai bun artist al anului”. “Vin din cel mai mic oras din lume, care are doar 30.000 de locuitori. N-am crezut niciodata ca acest lucru este posibil”, a declarat emotionat starul adolescent.

Cate doua premii au castigat Eminem si Usher la categoriile “Cel mai bun artist hip-hop” si “Cel mai bun album hip-hop”, respectiv “Cel mai bun artist R&B” si “Cel mai bun album R&B”. Nici Rihanna nu a plecat acasa cu mana goala, primind trofeul pentru “cea mai buna artista R&B”, iar Lady Gaga s-a remarcat pentru “Cea mai buna artista pop”.

Printre ceilalti castigatori se mai numara Shakira (“Cea mai buna artista de muzica latino”), Muse (“Cea mai buna trupa de rock alternativ”), Michael Buble (“Cel mai bun artist contemporan”), The Black Eyed Peas (“Cea mai buna trupa de pop/rock”) sau Taylor Swift (“Cea mai buna artista country”). Coloana sonora din celebrul serial “Glee” a fost si ea premiata.

Pentru interpretari, au mai urcat pe scena Rihanna, Katy Perry, Enrique Iglesias, Miley Cyrus, Bon Jovi si Pink. O revenire spectaculoasa a fost cea a trupelor Backstreet Boys si New Kids on the Block.

Sursa: PopCrunch
Sursa foto: Justin Bieber Club

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.