Lady Gaga ia trei premii si la MTV EMA

Scris de

Dupa cum era de asteptat, unde Gaga este nominalizata, e musai sa castige. La ceremonia de decernare a premiilor European Music Awards 2010 de aseara, cantareata a obtinut trei trofee, pentru Best Pop, Best Female si Best Song.

Nici Justin Bieber nu se lasa batut usor, el primind doua premii la categoriile Best Male si Best Push Act. Chiar daca a pierdut pe Youtube, oare cum se va incheia aceasta rivalitate?

La alte categorii au mai castigat Linkin Park (Best Live Act), 30 seconds to Mars (Best Rock), Tokio Hotel (Best World Stage Performance), Ke$ha (Best New Act), Eminem (Best Hip Hop), Katy Perry (Best Video) si Paramore (Best Alternative). Bon Jovi a luat un trofeu pentru contributia sa din intreaga cariera, iar Shakira a primit premiul MTV Free Your Mind pentru implicarea in campania de a face accesibila educatia copiilor din toata lumea.

Inna, nominalizata din partea Romaniei pentru Best European Act, nu a castigat, premiul fiind inmanat italianului Marco Mengoni.

Evenimentul MTV EMA 2010 s-a desfasurat aseara, la Madrid si a fost gazduit de Eva Longoria.

Sursa: MTV
Sursa foto: MTV

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.