Lady Gaga, printre cei mai puternici oameni ai lumii

Scris de

Lady Gaga s-a instalat pe un onorabil loc patru in topul celor mai puternici oameni ai lumii, intocmit de revista Forbes.

Este cea mai inalta pozitie a unui nou-venit in acest clasament, in principal datorita imaginii socante care a facut-o celebra si a castigurilor considerabile. Cantareata a intrecut star-uri ca Madonna (locul 10) si U2 (locul 7), rotunjindu-si veniturile cu aproximativ 41 de milioane de euro in ultimul an.

Anul acesta, Angelina Jolie i-a cedat primul loc in topul Forbes vedetei de televiziune Oprah Winfrey care se mandreste cu un plus de 208 milioane de euro in conturi, actrita ocupand acum abia locul 18.

James Cameron revine pe podium, dupa ce filmul sau Avatar a avut cele mai mari incasari din toate timpurile. Regizorul a adunat 139 de milioane de euro, fiind acum pe locul 3.

In ciuda controverselor legate de viata pesonala, Tiger Woods s-a vandut bine in ultimul an. Cele 69 de milioane de euro l-au propulsat direct pe locul 5.

Criza economica sau nu, averile celebritatilor nu au avut de suferit. Primii 100 in topul Forbes au acumulat frumoasa suma de 3.11 miliarde de euro, in crestere fata de cele 2.7 miliarde de anul trecut.

Revista Forbes desemneaza anual cei mai puternici oameni ai lumii pe baza veniturilor din ultimile 12 luni, precum si a aparitiilor in presa, televiziune si online.

Top 10 Cei mai puternici oameni ai lumii:

1. Oprah Winfrey – 208 milioane £

2. Beyonce Knowles – 57 milioane £

3. James Cameron – 139 milioane £

4. Lady Gaga – 41 milioane £

5. Tiger Woods – 69 milioane £

6. Britney Spears – 42 milioane £

7. U2 – 86 milioane £

8. Sandra Bullock -37 milioane £

9. Johnny Depp – 49 milioane £

10. Madonna – 38 milioane £

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Zimbio

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.