Lady Gaga si Barack Obama, in cursa pentru popularitate pe Facebook

Scris de

buy viagra online pharmacy

x150.png” alt=”Pagina de Facebook Barack Obama” width=”150″ height=”150″ />Lady Gaga si Barack Obama nu se invart in aceleasi cercuri. Insa cei doi sunt unii dintre cei mai populari utilizatori de pe Facebook.

Barack Obama are peste 9 milioane de fani, urmat de Lady Gaga la o diferenta de doar 35.000 de prieteni. Cu toate acestea cei doi sunt cu mult in spate fata de Michael Jackson, care trece de 13 milioane de fani.

Pagina de Facebook a lui Obama contine poze de la diverse evenimente, dar si linkuri care trimit catre conferintele pe care le-a tinut. Printre pasiunile presedintelui se numara baschetul si cititul. Obama aminteste ca una dintre cartile preferate este Biblia.

In schimb, Lady Gaga prezinta fanilor o biografie. Tot aici artista isi actualizeaza concertele pe care urmeaza sa le sustina.

O situatie asemnatoare s-a inregistrat acum un an intre actorul Ashton Kutcher si CNN. Kutcher a promis ca daca va inregistra 1 milion de vizualizari, va dona 10 000 de plase de tantari pentru Ziua Nationala a Malariei. In caz contrar, acesta va dona doar 1 000 de plase. Ashton Kutcher a iesit invingator in aceasta competitie.

Sursa: CNN
Sursa foto: Chicagonow

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.