Lady Gaga si Justin Bieber, in lupta pentru un miliard

Scris de

Lady Gaga, Justin BieberProvocatoarea Lady Gaga si nelinistitul adolescent Justin Bieber sunt cei mai vizualizati artisti de pe You Tube. Ambii se apropie de un miliard de accesari. Dar care dintre ei va fi primul?

Potrivit David Birch, director de comunicare TubeMogul, Lady Gaga va trece prima linia de finis,in jurul datei de 20 octombrie, pe cand Justin Bieber va atinge miliardul cu zece zile intarziere. Justin Bieber se consoleaza cu faptul ca “Baby” a sa are 345 de milioane de vizualizari, pe cand “Bad Romance” a lui Gaga este in spate, cu 288 de milioane.

Dar cum au ajuns cei doi atat de populari? Raspunsul: social media.

Excentrica Lady Gaga are peste 19 milioane de fani pe pagina sa de Facebook, pe cand pe Twitter o urmaresc 6,6 milioane de oameni. Chiar si pe Ping, reteaua de socializare pentru muzica a Apple, senzatia pop a atins jumatate de milion de followers.

Competitorul ei, micul Bieber, are “doar” 12 milioane de fani pe Facebook si 5,5 milioane de followers pe Twitter. Insa, fanii lui Justin Bieber ii intrec pe cei ai lui Gaga, cel putin la capitolul activitate. Potrivit Twitter, 3% din mesajele de pe siteul de microblogging sunt dedicate lui Bieber.

Sursa: Fast Company
Sursa foto: Fast Company

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Victoria lui Lady Gaga era prevazuta de David Birch, director de comunicare TubeMogul, care spunea ca Lady Gaga va trece prima linia de finis. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.