Loganul, acum si cu motor electric pe piata din SUA

Scris de

Loganul, acum si cu motor electric pe piata din SUAUn fost dealer Chrysler, Des Moines Motors din Iowa, a dezvaluit vineri un Logan Pick Up modificat, cu motor electric. In curand firma va expune in showroom si versiuni electrice ale modelelor Logan VAN si MCV. Masinile vor fi vandute sub marca Electric Motor Cars (EMC). Un astfel de automobil va costa intre 34.000 si 38.000 de dolari. EMC-urile vor avea o Loganul, acum si cu motor electric pe piata din SUA 2autonomie de 418 km la o singura incarcare a acumulatorului, proces care dureaza 2-3 ore la o priza de 220 volti sau 8 ore la o priza de 110 volti.

Masinile modificate sunt importate in SUA de firma Envision Motor Co. si sunt asamblate in Romania. Seful Des Moines Motors, Gene Gabus, spune ca 100 alte modele de Logan vor ajunge in SUA pana la sfarsitul acestei luni.

“Masinile vor fi ideale pentru oamenii care vor sa protejeze mediul inconjurator sau pentru cei care lupta impotriva companiilor petroliere”, crede Gabus.

Loganul, acum si cu motor electric pe piata din SUA 3

Sursa: desmoinesregister.com
Sursa foto: desmoinesregister.com

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] De asemenea, mai multe companii exploreaza posibilitatea productiei de masini electrice ieftine. Intre acestea, Envision Motor Company ofera in SUA chiar Logan-uri electrice. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.