Moda si stralucire la Elle Style Awards 2010

Scris de

Naomi CampbellPremiile oferite de revista Elle si-au anuntat castigatorii de la editia de anul acesta. Naomi Campbell a primit distinctia pentru contributia remarcabila de-a lungul carierei sale de 25 de ani si conducerea unei organizatii pentru femei insarcinate, The White Ribbon Alliance.

 

 

 

 

 

Kylie Minogue i-a inmanat surorii sale, Dannii, premiul TV Star, iar Claudia Schiffer a fost desemnata Modelul Anului. Castigatorii premiilor BAFTA, Carey Mulligan si Colin Firth au primit si ei cate o distinctie in cadrul festivitatii Elle pentru cei mai buni actori ai anului.

Kylie Minogue

Dannii Minogue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Claudia Schiffer

Carey Mulligan

Colin Firth

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedeta din seria “Twilight”, Kristen Stewart, a fost numita Elle Style Woman of the Year, in timp ce DJ Alexa Chung, prezentatoare TV si model, a primit premiul din partea editorilor revistei.

 

Kristen Stewart

Alexa Chung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemenele Olsen, Mary-Kate si Ashley s-au remarcat ca reprezentative ale “stilului Elle”, iar Nicholas Hoult a fost ales drept cel mai talentat debutant.

 

Ashley OlsenMary-Kate Olsen

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: ELLE

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.