Nicolas Cage a fost arestat in New Orleans pentru violenta domestica

Scris de

Actorul american Nicolas Cage a fost arestat sambata in New Orleans pentru violenta domestica si scandal in public, potrivit revistei People. Actorul se afla in New Orleans pentru a realiza un film.

Nicolas Cage si-a bruscat sotia, Alice Kim, in fata unui imobil in care urmau sa locuiasca pe durata filmarilor, potrivit Departamentului de Politie din New Orleans. Tema disputei era adresa apartamentului in care ar fi trebuit sa stea. Nervos si in stare de ebrietate, actorul si-a bruscat sotia si a facut scandal la urcarea in taxi.

” Cage si sotia sa se aflau in fata unui imobil despre care el sustinea ca este proprietatea pe care o inchiriasera. Ea nu a fost de acord iar actorul a bruscat-o tragand-o de brat spre locul in care el credea ca este adresa corecta. Nu au fost gasite urme vizibile de violenta pe bratului sotiei.”, scrie in declaratia Departamentului de politie.

Actorul  a fost eliberat in cursul dupa-amiezei si urmeaza sa se prezinta la Tribunal pe 31 mai.

Sursa: People
Sursa foto: People

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.