O reclama de sapte milioane de euro, motiv de revolta pentru fanii The Smiths

Scris de

Lant de Magazine reclamaO reclama de sapte milioane de euro realizata pentru lantul de magazine John Lewis a ajuns motiv de revolta pentru fanii formatiei britanice The Smiths. Reclama face furori pe internet si este considerata de multi internauti dar si de specialisti ca fiind una dintre cele mai bune reclame din istorie.

 Reclama foloseste melodia Please, please, please, let me get what I want, cantata in trecut de trupa The Smiths.  Insa, in spot este prezentat un cover pentru care  Steven Morrissey, solistul formatiei si cel care detine drepturile de autor, si-a dat acordul sa fie folosit.

Spotul prezinta povestea unui copil care asteapta cu nerabdare sa vina Craciunul pentru a primi cadourile la care viseaza. Ziua de dinaintea Ajunului este pentru cel mic un maraton prin care incearca sa pacaleasca timpul pentru a ajunge la momentul dorit.

John Lewis

In dimineata de Craciun, dupa ce se trezeste, copilul ignora cadourile care sunt deja in camera si scoate propriul cadou din dulap. Intra apoi in camera parintilor, zambitor si cu pachetul in brate, in timp ce pe ecran apare mesajul lantului de magazine John Lewis: Pentru cadourile pe care abia astepti sa le faci!

Este probabil ca mesajele impotriva reclamei sa fi pornit de la un fan The Smiths care este vegetarian si care protesteaza de fapt impotriva lantului de magazine care vinde si produse din carne.

” Please, please este imnul nostru despre dor şi dragoste neîmpărtăşită. Sub nicio formă nu ar trebui folosit pentru a vinde haine şi alte lucruri pentru clasa de mijloc”, ” Rusine, Morrisson! Ai supărat un vechi fan al trupei”, sunt doar cateva dintre mesajele fanilor.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.