O rochie a Printesei Diana va ajunge in Chile

Scris de

Una dintre rochiile care au propulsat-o pe Diana in paginile ziarelor inca inainte de a obtine statutul de printesa a fost scoasa la licitatie. Tinuta neagra de tafta s-a vandut cu 192.000 de lire si a fost licitata de un muzeu de moda din Chile.

Printesa Diana a purtat rochia pe cand avea doar 19 ani si abia se logodise cu Printul Charles. A participat la un eveniment caritabil astfel imbracata, provocand o adevarata isterie in primele pagini ale ziarelor din ziua urmatoare. Presa o numea deja cea mai eleganta membra a familiei regale. In plus, tinuta apartine cuplului de designeri Elizabeth si David Emanuel, aceiasi care i-au creat si rochia de mireasa.

Cei doi designeri i-au imprumutat Dianei rochia, aceasta returnand-o ulterior pentru a i se modifica, deoarece slabise cateva kilograme. Creatorii au preferat sa-i faca insa alta cu noile masuri ale printesei, pastrand pana astazi vestimentatia originala.

Elizabeth Emanuel povesteste intr-o carte publicata ca rochia a fost purtata si de actrita Liza Goddard, insa Diana a aratat pur si simplu fabulos atunci cand a imbracat-o, transformandu-se din educatoarea care intrase pe usa casei de moda intr-o adevarata vedeta.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.