Pianul alb al lui Elvis va fi scos la licitatie

Scris de

Pianul alb al lui Elvis Presley si un contract de inregistrare din 1955 vor fi scoase la licitatie luna viitoare in Memphis. Pianul, cumparat in 1957 si tinut la Graceland de catre cantaret, este estimat la cel putin un milion de dolari.

De asemenea, un contract semnat de catre Presley, tatal si managerul cantaretului, colonelul Tom Parker cu RCA Records ar putea valora peste 150.000 dolari.

Doug Norwine, de la Heritage Auctions a afirmat ca acest pian a fost “o posesie emotionala controversata si pretioasa pentru Rege insusi”.

Pianul alb Knabe a fost cumparat de cantaret de la Ellis Auditorium din Memphis, unde obisnuia sa fieĀ  folosit de diferiti interpreti ai Evangheliei.

Printre alte obiecte scoase la licitatie se numara si o pereche de ochelari de soare cu rame aurite, precum si cartea de telefon si adrese a lui Presley.

Saptamana trecuta, o serie de instrumente ce au fost utilizate in timpul examinarii post-mortem a lui Presley au fost retrase de la o licitatie din Chicago, dupa ce autenticitatea lor a fost pusa la indoiala.

Sursa: BBC
Sursa foto: Bornrich

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.