Pink este insarcinata: “Mananc pentru doi!”

Scris de

Gata cu neintelegerile! Pink este insarcinata!

“Nu am vrut sa vorbesc despre acest lucru, pentru ca am fost foarte nervoasa si am mai avut inainte un avort spontan, dar daca am de gand sa vorbesc cu cineva despre asta, acea persoana cu siguranta esti tu”, starul pop i-a spus lui Ellen DeGeneres in timpul show-ului de miercuri.

Cand Ellen a intrebat-o pe Pink de ce este atat de “stralucitore” in ultimele zile, artista a confirmat: “Oh, sunt atat de multe motive. …Asta e? Asta este acea intrebare? In aceste zile, mananc pentru doi”.

Pink a continuat sirul declaratiilor, spunand ca ea si barbatul din viata ei, Carey Hart au planificat sa aiba un copil si lucrurile “merg mai bine ca niciodata” intre ei dupa reconcilierea ce a venit dupa o ruptura temporara.

“Nu am avut niciodata nimic in viata mea pentru care sa nu muncesc din greu si acesta este si cazul relatiei noastre”, a declarat viitoarea mamica. “Am lucrat din greu si am avut micile noastre crize de cuplu si acum…amandoi am simtit nevoie sa facem acest lucru si sa fim din nou impreuna. E doar delicios!”.

Este foarte probabil ca cei doi sa aiba o fetita. “Nu cred ca vreau sa stiu sexul copilului, dar medicul mi-a spus care este parerea sa. Sunt ingrozita pentru ca ea crede ca va fi o fetita”, a spus Pink. “Mama mea mi-a dorit intotdeauna sa am o fiica asa cum am fost eu”.

Sursa: E! online
Sursa foto: Inside socal

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.