“Piranha” ataca din nou

Scris de

Regizorul Alexandre Aja s-a gandit sa reinvie pelicula “Piranha”, insa in varianta 3D, adaptandu-se  noilor trenduri. Daca in 1978 Joe Dante nu a reusit sa isi sperie publicul, poate ca varianta 3D va aduce in ochii oamenilor groaza, determinandu-i sa alerge terifiati prin salile de cinema.

Filmul isi continua firul clasic: un fenomen natural dezlantuie oroarea, mii de piranha infometati inotand fericiti pe la picioarele oamenilor, care se plimba linistiti pe marginea unui lac. Dupa ce pestii carnivori se hranesc cu cativa turisti aflati langa lacul Victoria, Elizabeth Shue se hotaraste sa salveze omenirea de la dezastru. Fiind singura capabila sa faca fata acestor terifiante vertebrate, “eroina” reuseste sa-si salveze prietenii si familia, fiind incluse si cateva drame lacrimogene.

Se pare ca succesul filmelor 3D au cam disipat realismul cinematografic. In aceasta productie, piranha sunt ilustrati ca fiind niste pesti cu ochii rosii (foto), semanand mai degraba cu niste mutanti.

In realitate, un piranha poate ajunge la maximum 26 de cm lungime, fiind un peste care traieste in fluvii precum Amazon. Nu s-a semnalat pana in prezent niciun caz in care un om sa fie omorat de acest peste. Insa este posibil sa fii ucis de acest piranha, doar daca te arunci ca nebunul in Amazon, si ai ghinionul sa nimeresti fix in perioada lor de reproducere. Sa vezi atunci tragedie!

In orice caz, romanii dornici de “senzatii tari 3D” vor fi bucurosi sa afle ca “Piranha 3D” va avea premiera in cinematografele din Romania pe 5 noiembrie, anul acesta.

“Sperieceala” placuta!

Sursa: Renne
Sursa foto: Moviesonline

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (4)

 

  1. Ing Razvan P says:

    Foarte tare filmu, vreau sa-l vad! 😀 Pare ceva mai entertaining decat documentarul de pe Discovery Channel care l-am vazut acum ceva timp.

  2. Pestii din poza zici ca sunt varianta Robocop-peste. Oricum, exista cazuri de oameni omorati de piranha, povesteau niste indieni recent pe la Discovery recent ca le-a cazut copilul de pe barca…

  3. IOANA says:

    Ce sunt astia vampiri?intii se uita la tine si daca nu esti frumos nu te mananca?Ufff!m-am cam speriat putin dar sa-l vedem!Boooohooo!

  4. Miss Pickle says:

    A ramas Hollywood-ul fara idei .. Sperieceala placuta si tie :))

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.