Premiile muzicii country, dominate de prezente feminine

Scris de

The Academy of Country Music Awards si-a desemnat castigatorii, in cea mai mare parte reprezentante ale sexului frumos. Incontestabil, vedeta serii a fost Miranda Lambert care a plecat acasa cu patru trofee de la categoriile piesa, single si videoclip, precum si pentru cea mai buna voce feminina.

Dintre marile castigatoare ale serii a facut parte si Taylor Swift, primind mult ravnitul premiu alĀ publicului. Tanara de 21 de ani sparge record dupa record cu vanzarile albumelor sale si are o prezenta constanta in social media, ceea ce i-a si adus de fapt premiul din partea fanilor.

Lady Antebellum, trupa cu cele mai multe trofee si la gala Grammy din acest an, a urcat si acum de trei ori pe scena.

Printre artistii country premiati, s-au mai numarat si Brad Paisley (cea mai buna voce masculina), Sugarland (cel mai bun duo), The Band Perry (cel mai bun debut) sau Zac Brown Band (cel mai bun eveniment vocal).

Gala de decernare a premiilor Country Music Awards s-a desfasurat duminica seara, 3 aprilie, iar cei care au incins atmosfera cu interpretarile lor au fost Rihanna, Steve Tyler, Carrie Underwood si multi altii.

Sursa: Huffington Post
Sursa foto: Miranda Lambert Blog

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.