Queen paraseste EMI dupa 40 de ani si semneaza cu Universal

Scris de

Dupa aproape patru decenii alaturi de casa de discuri EMI, celebra trupa rock Queen a incheiat contractul si a semnat unul nou cu Universal Music Group (UMG), potrivit agentiei Reuters. Relansari ale albumelor formatiei au fost anuntate deja pentru 2011, sub patronajul UMG. “Suntem foarte entuziasmati, dupa tot acest timp, sa ne imbarcam intr-o noua faza a carierei noastre – cu o noua casa de discuri, cu noi idei si noi vise”, a declarat Brian May, chitaristul Queen.

Aceasta este o noua lovitura grea pentru EMI, dupa ce compania a pierdut contractele cu alti artisti de calibru, precum The Rolling Stones, Paul McCartney si Radiohead, in trecutul recent.

UMG a transmis ca va relansa toate cele 15 albume de studiou ale Queen, cu continut bonus si remasterizate. Primele albume, QueenQueen IISheer Heart AttackA Night at the Opera si A Day at the Races , vor debuta in martie 2011.

Sursa: Gibson News
Sursa foto: Queen

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.