Shania Twain: “Sunt indragostita!”

Scris de

Logodna Shaniei Twain cu omul de afaceri elvetian, Frederic Thiebaud o face pe aceasta mai mult decat fericita. Acum, cantareata a decis sa impartaseasca aceasta bucurie cu fanii ei.

Intr-o scrisoare postata pe site-ul oficial in aceasta dimineata, starul country vorbeste deschis despre “credinta reinnoita in dragoste si angajament” si despre oamenii din viata ei care i-au fost alaturi si au sustinut-o in perioada de dupa divort.

“În ultimii doi ani si jumatate in care a trebuit sa ma adaptez la viata de dupa separare si divort, am avut nevoie sa ma sprijinin pe altii mai des decat am fost obisnuita sa o fac”, scrie Twain. “Acesti oameni au fost ca niste cadouri, iar eu sunt atat de norocoasa ca am avut langa mine atat de multe persoane frumoasa – prietenii, familia, fanii, al caror suport eu il pretuiesc mai profund cu fiecare zi care trece”.

“Vorbind despre iubire”, continua ea, “sunt incantata sa impartasesc cu voi cateva stiri personale! Sunt indragostita! Frederic Nicolas Thiebaud a fost un adevarat cadou pentru mine, ca un prieten plin de compasiune si intelegere si, de-a lungul timpului, o iubire uimitoare a inflorit din aceasta pretioasa prietenie. FRED si cu mine suntem incantati sa anuntam logodna noastra!”

Spunand ca este “optimista in ceea ce priveste viitorul”, Shania scrie: “Astept cu nerabdare sa vad ceea ce-mi va aduce noul an si sa impartasesc noile vesti cu voi. Pana atunci, sa aveti un sezon de vacanta minunat si va doresc sa aveti parte de multa iubire”.

Aceasta fericire pentru artista in varsta de 45 de ani si pentru logodnicul sau (40 de ani) a inflorit in imprejurari dureroase. Casatoriile celor doi au luat sfarsit in 2008, cei doi fiind parasiti de catre partenerii lor.

Sursa: People
Sursa foto: Babble

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.