Tom Jones, internat in spital

Scris de

Tom JonesLa

Order Cheap Cialis

cererea medicilor, cantaretul Tom Jones a anulat un concert pe care urma sa-l sustina in Monaco. Purtatorul sau de cuvant a declarat ca artistul a suferit o deshidratare severa, insa a negat ca ar avea vreo problema cu inima, cum se vehiculase anterior. Starea acestuia este acum stabila.

Multe din concertele sale recente s-au desfasurat in locuri toride. “Doctorii i-au recomandat sa nu cante la Monte Carlo, din cauza deshidratarii severe. A fost o mare dezamagire pentru Tom si cei implicati in turneu”, spun declaratiile oficiale.

Intr-un interviu acordat in iunie, Tom Jones a spus ca a slabit peste 12 kg dupa ce a consultat un nutritionist. Acest succes se datoreaza si faptului ca a renuntat la alcool de doua luni si a adoptat un meniu mai sanatos. De asemenea, el a mai pomenit si de programul incarcat al verii, avand de cantat la multe festivaluri.

Sursa: BBC
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.