Tom Jones, pe locul 2 in topul britanic cu noul album

Scris de

Sir Tom Jones este din nou in topuri cu cel mai recent album al sau, “Praise&Blame”. La 70 de ani, artistul reuseste inca sa patrunda in inimile fanilor cu melodiile lui. Astfel, el intra in clasamentul oficial din Marea Britanie direct pe locul al doilea. Cu toate ca la mijlocul saptamanii trecute, cantaretul ameninta sa il detroneze pe rapperul Eminem, acesta din urma a ramas in fruntea clasamentului.

Prima pozitie i-ar fi adus lui Tom Jones un record impresionant. El ar fi putut sa devina cel mai in varsta artist masculin cu un album de locul 1. Criticii au oricum doar cuvinte de lauda in ceea ce priveste revenirea pe scena muzicala a cantaretului. The Telegraph apreciaza albumul ca fiind cel mai bun din ultimele doua decenii ale carierei lui Tom Jones, in timp ce schimbarea de stil ii aduce numai opinii pozitive din partea publicatiei New York Daily News. Piesele combina genuri precum blues, soul, country sau gospel.

Tom Jones marturiseste ca nu si-a inchipuit niciodata ca va ajunge ca la aceasta varsta sa fie in continuare apreciat de public. “Daca mi-ar fi spus cineva atunci cand am scos primul hit ca o sa am un album in topuri la 70 de ani, as fi spus ca este imposibil”, a declarat artistul.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Daily Mirror

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.