Top 22 de muzicieni care au renuntat la scoala

Scris de

cheap generic levitra

dth=”150″ height=”150″ />Multi cantareti si compozitori au preferat muzica in locul mersului la scoala. Printre acestia se numara Christina Aguilera, Eminem, Cher, Kurt Cobain, Jay-Z, Elton John si Mary J. Blige.

Iata 22 de muzicieni care au renuntat la studii pentru cariera muzicala:

1. Rebecca Black
Pentru ca era frecvent tachinata si hartuita de colegii ei, Rebecca Black a fost determinata sa renunte la scoala. Interpreta in varsta de 14 ani, care a devenit cunoscuta datorita piesei “Friday”, este meditata acasa de catre mama ei.

2. Christina Aguilera
Christina Aguilera a abandonat studiile in clasa a noua pentru ca era maltratata de ceilalti copii. Rautatile lor au inceput dupa aparitia ei in emisiunea “Star Search”, interpreta fiind meditata acasa.

3. Bryan Adams
Interpretul canadian de muzica rock a studiat la diferite scoli din lume pentru ca tatal sau calatorea mult in interes de serviciu. Bryan Adams a renuntat la scoala la varsta de 15 ani, motivul fiind acela ca trebuia sa doarma in timpul zilei. El isi petrecea noptile in numeroase cluburi cu diferite formatii.

4. Billie Joe Armstrong
Solistul grupului Green Day a decis la varsta de 18 ani ca vrea sa se dedice total formatiei, asa ca a renuntat la scoala in ultimul an de liceu.

5. Mary J. Blige
Cantareata Mary J. Blige a declarat ca a avut o copilarie dificila, astfel ea punand punct studiilor sale in clasa a 11-a.

6. Clint Black
Clint Black a renuntat la scoala pentru a canta intr-o formatie de muzica country alaturi de fratii sai.
Elton John
7. Billy Joel
Billy Joel a facut pentru prima data parte dintr-un grup muzical la varsta de 14 ani. Ulterior, el a renuntat la studii datorita succesului pe care a avut-o aceasta formatie. El le-a spus parintilor sai: “Nu am de gand sa merg la Universitatea Columbia, ci la casa de discuri Columbia Records. Iar acolo nu-ti trebuie niciun fel de diploma”.

8. Elton John
Desi a invatat la o scoala de muzica, lui Elton John nu i-au placut niciodata lectiile. Astfel la varsta de 17 ani a renuntat la studii pentru a se dedica in totalitate carierei de cantaret.

9. Eric Clapton
Chitaristul englez Eric Clapton a abandonat scoala la varsta de 16 ani. El a declarat ca muzica era mai importanta pentru el decat lectiile.

10. Natalie Merchant
Dragostea pentru muzica i-a fost insuflata lui Natalie Merchan de catre bunicile sale. Interpreta a abandonat scoala la varsta de 16 ani pentru a lucra intr-un magazin si pentru a urma o cariera in muzica.

11. Bo Bice
Dupa ce a iesit pe locul doi in cadrul emisiunii-concurs American Idol, Bo Bice a renuntat la studii si a decis sa se mute din Marea Britanie in Statele Unite pentru a-si urma cariera in muzica.

12. Cher
Cher suferea de dislexie severa si de aceea lectiile erau foarte dificile pentru ea. Aceasta boala a determinat-o sa nu mai mearga la scoala la varsta de 16 ani.
Jay-Z
13. Kurt Cobain
Solistul formatiei Nirvana a avut parte de o copilarie dificila, Kurt Cobain fiind nevoit sa se tot mute din casa tatalui in cea a mamei. El avea un compartament neadecvat la scoala si nu si-a finalizat studiile din cauza ca nu avea destule credite pentru a absolvi liceul.

14. Jay-Z
Interpretul de muzica hip-hop a crescut in cartierul Brooklyn din New York unde a vandut cocaina in timpul adolescentei. Jay-Z nu a reusit sa termine liceul.

15. Avril Lavigne
Cantareata canadiana a obtinut un contract cu o casa de discuri la varsta de 17 ani, acesta fiind motivul pentru care a renuntat la scoala.

16. Courtney Love
Fosta sotie a lui Kurt Cobain a abandonat studiile cand avea 16 ani pentru a deveni dansatoare exotica.

17. LL Cool J
LL Cool J a lansat primul sau single la varsta de 16 ani, iar la scurt timp dupa aceea a renuntat la scoala pentru a inregistra un album.

18. Eminem
Eminem nu s-a descurcat prea bine la scoala, avand note mici. Interpretul a repetat clasa a 9-a, abandonand studiile la varsta de 17 ani.

Ozzy Osbourne19. Ozzy Osbourne
Cantaretul de muzica heavy metal avea diferite dizabilitati care ii afecta abilitatile de invatare. A renuntat la scoala la varsta de 15 ani pentru a lucra in constructii.

20. Ringo Starr
Tobosarul formatiei Beatles a fost adesea internat in spitale cand era copil, fiindu-i astfel dificil sa tina pasul cu ceilalti colegi. Nu s-a mai intors la scoala dupa ce a petrecut mult timp intr-un sanatoriu in timpul adolescentei.

21. Sinead O’Connor
Sinead O’Connor a facut parte in timpul liceului din formatia Ton Ton Macoute, cantareata abandonandu-si studiile pentru a canta in Dublin cu acest grup.

22. Michelle Branch
Michelle Branch a renuntat la scoala pentru a urma o cariera in muzica, insa a fost meditata acasa pana cand a obtinut diploma de terminare a studiilor.

Autor: Pescaru Constantin

Sursa: CBS News
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.