Topul oilor negre din turme faimoase

Scris de

In fiecare familie exista o oaie neagra. Dar cand este vorba de nume celebre, greselile ajung sa faca de ras aproape tot arborele genealogic atunci cand ajung pe prima pagina a ziarelor de scandal. Mai jos este un top al celor care au calcat in strachini, clasament realizat de The Independent:

Harry1. Printul Harry – Nepotul cel mic al Reginei Angliei a facut de ras familia regala in mai multe randuri.

In 2005, a aparut pe prima pagina a ziarului The Sun dupa ce s-a afisat la o petrecere imbracat intr-o uniforma a armatei germane, si purtand insemnul zvasticii pe brat.

Ulterior, a mai fost acuzat de remarci rasiste.
Douglases2. Cameron Douglas – Fiul actorului Michael Douglas a pledat vinovat in procesul pentru trafic de droguri si risca acum o pedeapsa de minim 10 ani de inchisoare.
Hendrixes3. Leon Hendrix – Fratele mai mic al starului rock Jimi Hendrix s-a facut remarcat prin furturi si dependenta de droguri.

La inmormantarea fratelui sau, Leon a obtinut permisiunea inchisorii de a merge sa-l insoteasca pe Jimi pe ultimul drum.

Nu a ratat insa nici ocazia de a fura o haina de blana…

Thatchers4. Mark Thatcher – Unicul fiu al lui Margaret Thatcher a calcat stramb de multe ori. A fost anchetat pentru camatarie si evaziuni fiscale.

A mai tinut prima pagina a ziarelor cand autoritatile l-au dat disparut de la un raliu in desertul Sahara.

De asemenea a fost amendat si trimis dupa gratii pentru o lovitura de stat din Guineea Ecuatoriala.
Als_Gore5. Al Gore al III-lea – Spre deosebire de tatal sau care a obtinut un premiu Nobel pentru reforme climaterice si in materie de sanatate, fiul fostului vice-presedinte al Statelor Unite a cam dat-o cu bata in balta.

Acesta a fost arestat de doua ori pentru posesie de marijuana.
McCains6. Meghan McCain – Fiica fostului candidat la presedintia SUA, John McCain, ar trebui sa fie o sustinatoare a politicii promovate de tatal sau.

In schimb, ea posteaza remarci mai putin pozitive la adresa republicanilor pe Twitter.
Ramsays7. Ronald Ramsay – Fratele celebrului bucatar Gordon Ramsay este dependent de droguri si, in plus, a fost arestat de curtea indoneziana pentru 10 luni sub acuzatia de posesie de heroina.

Bush8. Noelle Bush – Cand faci parte din clanul Bush si ai de toate, parca iti vine sa faci ceva iesit din comun. Asa s-a gandit si fiica fratelui lui George W. Bush, Jeb Bush, guvernator al statului Florida. In 2002, aceasta a incercat sa isi procure in mod ilegal droguri si a fost arestata.
Carters9. Billy Carter – Fratele fostului presedinte Jimmy Carter s-a dat in spectacol cam tot timpul. A devenit cunoscut in urma unor afaceri ilegale cu guvernul din Libia si a unui esec in conducerea unei fabrici de bere. Se spune ca aceasta oaie neagra a afectat imaginea fratelui sau care a pierdut alegerile prezidentiale in 1980. Ce sa mai zici cand fratele presedintelui urineaza intr-un aeroport in vazul presei?

Patty_Hearst10. Patty Hearst – Stra-stranepoata mogulului George Hearst si mostenitoarea unui adevarat imperiu media, Patty a fost rapita la varsta de 19 ani, mai apoi luandu-si un alt nume si devenind o spargatoare de banci.

Sursa: The Independent
Sursa foto: The Independent

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.