Un angajat al Postei SUA a furat trei camioane de scrisori

Scris de

plicuriUn angajat al Serviciilor Postale din Philadelphia a ascuns timp de un deceniu 20.000 de plicuri postale in garajul sau. Barbatul a fost gasit marti dupa ce fusese dat disparut de la serviciu din luna februarie a acestui an.

Descoperirea numarului record de scrisori stocate intr-un garaj a fost facuta in urma cu cateva zile. Un reprezentat legal a spus ca a fost nevoie de trei camioane ca sa se poata transporta cantitatea mare de plicuri.

In timpul acestei saptamani Posta din SUA va expedia destinatarilor de drept plicurile ramase un deceniu un garaj.

Sursa: Examiner
Sursa foto: Wikimedia Commons

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Hanss says:

    factura catre mine de catre enel si a fost mandata prin posta romana pana azi nu a ajuns a trecut mai bine de 4 zile local trebuie sa ajunga in 1-2 zile este o rusine ca din bani publici platim ceva de care nu avem nevoie monopoluol de stat. am scris la ei nici pana acum nu am primit raspuns oare nesimtirea si furtul de banii publici si corespondenta nu are nici o limita oare ce Dumnezeu au acesti functionari burtosi si puturosi aroganti si inculti sa intamplat la constanta judetul constanta oficiul postal 7 si nu este prima data si nu doar cu factura de la enel ci si cu corespondenta normala si recomandata si chiar si la pachete. Oare nu gasim si noi niste trenuri de animale sa ii expulzam pe faptasi asa cum face UE sau avioane sau autocare in africa acolo de unde le este gena, acolo insa cu arabi sar putea sa le taie mana daca mai fura sau ca in china pe stadion cu un glont in ceafa. Si mai spun ca sunt Ortodoxi cred ca doar pe hartie 99% sunt doar hoti la posta romana

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.