Agricultura da subventii, dar pentru animalele deja moarte

Scris de

Daca exista fermieri care spun ca ministerul agriculturii nu da subventii, acestia mint. Institutia condusa de Valeriu Tabara da ajutoare financiare, inca unele destul de mari, dar pentru orice numai pentru agricultura nu. Unul dintre ultimele exemple de acest gen este cel al subventiei pentru “colectarea de cadavre animale”.

“Incepand cu data de 13 octombrie 2010, producatorii agricoli care desfasoara activitati de colectare a cadavrelor de animale pot beneficia de ajutor de stat acordat prestatorului de servicii, de maxim 213 lei/tona cadavre de animale colectate, in limita bugetului aprobat”, anunta ministerul.

Solicitantii ajutorului de stat sunt prestatorii de servicii care efectueaza servicii subventionate producatorilor agricoli care solicita ajutor de stat inainte de inceperea desfasurarii acestora, in baza cererii initiale anuale si care indeplinesc anumite conditii.

Sursa: Renne
Sursa foto: Flickriver

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] în Spania, răniți de un taur revoltat. Ay ay ay. Și ca să ne întoarcem la oile noastre, trebuie să le omori mai întâi ca să primești o subvenție. Câini, și animalele care îi omoară [clip]. Și cu aceasta am […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.