Dacia lucreaza la o versiune electrica pentru Sandero

Scris de

Desi

lumea asteapta ca Dacia sa intre in lumea autoturismelor electrice prin Logan, producatorul de la Mioveni testeaza o astfel de versiune pentru modelul Sandero, potrivit unor surse din companie.

Sandero a fost ales datorita succesului avut in Occident la care se adauga faptul ca platforma e mai usor de adaptat la tehnologia electrica. Acesta ar urma sa fie lansat in 2012.
Decizia de a intra pe piata cu un model electric vine in contextul in care Chevrolet a lansat nul trecut modelul Volt iar Nissan, care face parte cu Dacia tot din grupul Renault-Nissan, a lansat modelul Leaf, care a castigat titlul de “Masina anului”. Numai ca, un model Sandero electric ataca alta nisa, aceea a vehiculelor ieftine, avand in vedere ca masinile electrice sau hibride costa mai mult decat un automobil clasic.

De asemenea, mai multe companii exploreaza posibilitatea productiei de masini electrice ieftine. Intre acestea, Envision Motor Company ofera in SUA chiar Logan-uri electrice.

Sursa: RENNE
Sursa foto: Dacia

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. marian says:

    http://www.auto-selection.com/acheter-voiture/annonces-voiture-4.html
    uitati oferta unui parc auto sh din franta numai masini electrice si surpriza si un hibrid de sandero fabricatie 2009 cu gpl si electric ceea ce spun cei de la noi ca din 2012 va apare ceva daca nu se vor razgandi pana atunci sau vor amana iar data ,deci se poate dar nu se vrea

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.