Dupa Bill Gates si Steve Ballmer a vandut actiuni Microsoft. Multe

Scris de

Directorul executiv al Microsoft, Steve Ballmer, a vandut zilele trecute 49,3 milioane de actiuni Microsoft in valoare de 1,3 miliarde de dolari, la preturi cuprinse intre 26 si 28 de dolari pe unitate. Asta, la scurt timp dupa ce co-fondatorul gigantului IT, Bill Gates a vandut si el recent titluri Microsoft in valoare de circa 50 de milioane de dolari. Ballmer detine in continuare 358,9 milioane de actiuni la companie, care reprezinta 4,2% din total.

Cele doua tranzactii, ale celor mai importanti doi oameni din Microsoft, transmit un mesaj negativ in piata, de neincredere. Ballmer s-a grabit insa sa posteze pe site-ul companiei un mesaj in care incearca sa clarifice tranzactia: “Chiar daca este o chestiune financiara personala, vreau sa fiu clar in legatura cu ea pentru a evita orice confuzie. Sunt entuziasmat de noile produse si de potentialul tehnologiei noastre de a schimba vietile oamenilor si raman total dedicat Microsoft si succesului sau”.

Parerea mea este ca ori Ballmer a avut nevoie urgenta de numerar pentru vreo investitie ori nu este chiar atat de increzator in viitorul Microsoft pe cat pare.

Sursa: Mashable
Sursa foto: CrunchGear

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.