Ford Fiesta va controla vocal aplicatiile de BlackBerry si Android

Scris de

Masinile Ford Fiesta vor permite de la anul controlul vocal al aplicatiilor pentru smartphone-urile BlackBerry si Android.

Ford a anuntat astazi SYNC AppLink, un soft care upgradeaza actualele sisteme SYNC prezente pe masinile Ford si care da posibilitatea controlului vocal. Prima masina care va avea suport pentru SYNC AppLink va fi noua versiune din 2011 a modelului Fiesta.
In luna ianuarie Ford a anuntat urmatoarea evolutie a sistemului SYNC, numit atunci MyFord Touch. Atunci constructorul a precizat ca dispozitivul va avea suport pentru aplicatiile altor companii pentru o experienta fara seaman. Asta este exact ceea ce SYNC AppLink face.

Pandora, Stitcher si OpenBeak sunt primele aplicatii mobile care vor fi disponibile. Mai mult, Ford lanseaza si un nou Mobile Application Developer Network, ceea ce va permite programatorilor de aplicatii pentru Android si BlackBerry sa realizeze suport pentru aplicatiile lor pentru sistemele Ford.
Potentialul pentru astfel de aplicatii este imens, dar exista si o parte negativa. Imaginati-va cum ar fi sa aveti sistemele electronice ale masinii virusate astfel incat sa va intrebe: “Chiar vreti sa franati?”

Sursa: Mashable
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] pe care Ford il va lansa in parteneriat cu Microsoft. Sync Applink va fi disponibil prima oara pe noul Ford Fiesta ce va fi lansat anul […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.