Ford si Microsoft aduc masinile in era computerelor

Scris de

“E clar din primele secunde de stat in Ford Edge Sport, modelul 2011, ca e diferit.” Asa incepe CrunchGear prezentarea unuia dintre cele mai avansate autoturisme din punct de vedere digital.

Doua ecrane LCD te intampina langa vitezometru. In centrul bordului, pe alt ecran, de 8 inci, se lafaie ultima generatie a sistemului MyFord Touch. Capacitatile sale sunt departe de cel mai apropiat competitor din aceeasi zona de pret si aproape ce cele ale masinilor de super-lux.

Acesta iti prezinta control tactil pentru orice: media, clima sau telefonul conectat la masina. Numai ca are ceva lag, inclusiv cand schimbi posturile de radio.
Ford spune ca hardware-ul este destul de puternic si da vina pe soft, in speta platforma Microsoft Auto 4.0.
Dar acesta poate face mult mai multe, precum streaming audio prin Bluetooth sau citirea de fisiere de pe USB sau carduri de memorie. Ori citirea cu voce tare a SMS-urilor. Ba chiar intreaga masina poate fi transformata intr-un hotspot wireless care sa dea mai departe net de la telefonul conectat prin Bluetooth.

Dar redactorii CrunchGear sunt cel mai mult incantati de cele doua ecrane LCD de langa vitezometru. Cel din dreapta prezinta informatii media, clima si optiuni de control al telefonului. Cel din stanga spune numai despre vehicul si e total configurabil. Poate arata consumul in timp direct, rotatiile pe minut ale motorului, termometru, starea rotilor si altele.
Ambele LCD-uri sunt controlate de butoanele de pe volan si, spre deosebire de MyFord Touch, nu au deloc lag.

Sa speram ca la franare sistemele Microsoft nu te intreaba, ca in banc, daca chiar vrei cu adevarat sa efectuezi operatiunea.

Error 404, hack not found!

Sursa: CrunchGear
Sursa foto: CrunchGear

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.