GM va testa modelul electric al Chevrolet Cruze in Coreea de Sud

Scris de

Constructorul american General Motors a anuntat ca va testa o flotila de modele electrice in Coreea de Sud din luna octombrie.

Modelul Cruze va fi prima masina din clasa de sedanuri compacte ce va fi electrica. Masina va avea baterii de la LG Chemical si sisteme de propulsie de la LG Electronics.
Flotila electrica ce va intra in teste va fi alcatuita din modelele Chevrolet Cruze si GM Daewoo Lacetti Premieres. Actualmente, GM le vinde sub bradul Daewoo in Coreea de Sud.
Proiectul spera sa adune date despre reactia clientilor si cat de mult tine bateria. Constructorul a anuntat ca nu exista planuri de a vinde Cruze electric in SUA.

Executivii GM a anuntat in mai multe randuri ca sistemul de propulsie de pe modelul Chevrolet Volt va fi utilizat pe mai multe modele. Volt poate rula 40 de mile pe baterie, aproximativ 65 de kilometri, si dupa aceea un mic motor pe benzina intra in joc pentru a propulsa masina.

Sursa: Washington Post
Sursa foto: www.ridelust.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.