Lamborghini s-a intors la constructia de tractoare

Scris de

Putina lumea stie ca atunci cand s-a fondat compania italiana, aceasta producea tractoare. Masinile sport luxoase s-au nascut din rivalitatea existenta inrtre Ferruccio Lamborghini si Enzo Ferrari. Dupa ce si-a cumparat primul  Ferrari 250GT in 1958, Ferrucio a constat ca acesta este prea zgomotos si oarecum “aspru”. S-a apucat apoi sa construiasca propriile sale masini sport. Restul e istorie.

Acum insa, cand masinile sport luxoase nu se mai avand atat de bine din cauza crizei economice mondiale, compania Lamborghini a inceput din nou sa construiasca tractoare (foto stanga). Preturile nu se cunosc inca dar cu siguranta un vehicul nu va costa 500 000 de dolari.

Tractor Lamborghini 22PS din 1951:

Sursa: Dvice
Sursa foto: Dvice

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. Vasili says:

    Ştirea asta dă un nou înţeles expresiei “”Ţăran cu Lamborghini”… 😀

  2. bogdy says:

    am si eu unul

  3. agro24 says:

    Lamborghini e un producator de tractoare care nu prea se impune pe piata, poate in Italia. Mari giganti sunt John Deere, Deutz-Fahr, Claas, Massey Ferguson, probabil si preturile piperate este o cauza …..

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.