Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR, face lobby pentru Rosia Montana GC

Scris de

Rasfoind revista Capital in aceasta dimineata, am dat peste o pagina de publicitate in care presedintele Consiliului National al IMM-urilor Private din Romania (CNIPMMR) promoveaza “agresiv” controversatul proiect de la Rosia Montana. Reclama, care se intinde pe o pagina intreaga, are titlul “Ca sa ne bucuram de ele, bogatiile Romaniei trebuie scoase la iveala”. Citatul ii este atribuit lui Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR si profesor la ASE. Nicolescu se alatura astfel unor alte nume cunoscute, precum Bogdan Naumovici sau Bogdan Baltazar, care au sustinut si ei proiectul companiei Rosia Montana Gold Corporation. Nicolescu subliniaza ca aurul care se gaseste din belsug in Muntii Apuseni ar putea aduce economiei Romaniei 19 miliarde de dolari (!?) si ca proiectul ar putea deveni un motor al relansarii economiei locale.

Reclama are si o doza de patetism. Citez: “In 2009 si primul trimestru din 2010, peste 250.000 de firme mici au disparut si peste 400.000 de someri au devenit o povara pentru bugetul de stat.” Sa inteleg ca unica salvare pentru Romania este Rosia Montana Gold Corporation?

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. radu says:

    ce imi place mie la presa romaneasca, apare un articol si se leaga de ceea ce nu apare in aricol – de parca ar putea scrie tot cineva despre un subiect, nu am treaba cu RM dar observa asta in toata presa, iar o pagina de ziar cu RM nu reprezinta neaparat lobby – sau nu ala de care am auzit eu e doar o parere

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.