Pestele romanesc se imbraca pentru Frankfurth

Scris de

caviarInternational Caviar Corporation din Calan, o firma cu activitati in domeniul acvaculturii in ape dulci, s-ar putea lista pe Bursa din Frankfurth.

Actionarii companiei, fostul Agromec Calan, au apreciat in cadrul adunarii generale a actionarilor din 3 decembrie, ca aceasta oferta este oportuna. Principalul actionar al societatii este cetateanul german Roland Erhard Schroder, cu 33,9% din titluri. El a informat ceilalti detinatori de actiuni ca a primit o scrisoare oficiala din partea bancii germane Mercurius, care este dispusa sa intermedieze aceasta operatiune, potrivit unui raport International Caviar Corporation transmis pe Rasdaq.

Firma intentioneaza sa lanseze o oferta publica initiala la Bursa de la Bucuresti, prin care sa vanda cinci milioane de actiuni. Compania de acvacultura are un capital de 8,6 milioane lei, impartit in 86,5 milioane de titluri, si este listata pe piata Rasdaq. La actualele cotatii, capitalizarea societatii este de 84,8 milioane de lei.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: international-caviar-corporation.com

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.