Renexpo South-East Europe ajunge la a patra editie

Scris de

Renexpo 2011 - a patra editieRenexpo South-East Europe, cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, revine cu cea de-a IV-a editie, la Sala Palatului din Bucuresti, intre 9 si 11 noiembrie 2011. Targul este un punct de intalnire pentru persoane cheie si experti.

Domeniul energiei regenerabile in Romania este o industrie in crestere. Pe de-o parte tara ofera bune conditii, iar pe de alta parte, cresterea cererii in tara si in regiune reprezinta o stimulare pentru investitii mari. Numarul certificatelor verzi tranzactionate, in martie 2011, pe Piata Centralizata a Certificatelor Verzi, a crescut cu 17.785 de unitati, comparativ cu statisticile din ultimii ani.

In zona publica, Ministerul Mediului si Padurilor a aprobat finantarea programului national cu privire la instalarea unor sisteme de incalzire ce utilizeaza energia regenerabila sau de completare a sistemelor clasice de incalzire.

In 2011 este asteptata o crestere a numarului de expozanti de peste 10%. Pe parcursul celor trei zile de targ, se asteapta 75 de expozanti care vor informa peste 3.500 de vizitatori cu privire la produsele si serviciile lor inovatoare in domeniul energiilor regenerabile si a eficientei energetice.

Targul international trateaza subiecte precum: energia eoliana, energia solara, hidroenergia, biogaz, pompe de caldura si energia geotermala, eficienta energetica in constructii si renovare, servicii energetice, cogenerare si multe altele. Parcul Eolian si Solar reprezinta o zona separata a targului, unde expozanti din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate.

Mai multe conferinte in paralel cu subiecte pe energie regenerabila (energia eoliana, energia solara, biomasa, hidroenergia si altele) vor fi sustinute, ca parte din targ, unde autoritatile publice nationale si internationale, asociatii, companii si oameni de stiinta vor prezenta tendinte, rezultatele cercetarii, tehnologii si inovatii in domeniul lor.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.