Soc in lumea luxului: Louis Vuitton cumpara Bulgari

Scris de

Pitipoancele o sa intre in sevraj: intre descoperirea vietii extraterestre si namolul de infrumusetare oferit de viata politica de la noi, planeta a ratat adevarata “stire” de azi – compania mama a Louis Vuitton va cumpara producatorul italian de bijuterii Bulgari intr-o tranzactie evaluata la 4,3 miliarde de euro sau 8 miliarde de dolari.

LVMH Möet Hennessy Louis Vuitton va emite 16,5 milioane de actiuni noi pentru cele 152,5 milioane de titluri Bulgari reprezentand 56% din total, care erau detinute de familia fondatorilor. Isteria nu se opreste aici, compania preluand anul trecut 20% dintr-un alt rival din lumea posetelor, Hermès International SCA (unde familia fondatorului detine in continuare 70%) si a inghitit firme precum Fendi si Donna Karan.

Compania are in ograda sa si alte nume importante precum Christian Dior, Dom Perignon si Guerlain si sub comanda lui Bernard Arnault, cel mai bogat francez, a explodat ajungand un gigant de 28 miliarde de dolari.

Bulgari a fost infiintata in 1884.

Sursa: New York Daily News
Sursa foto: www.jewelrybloguncovered.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.