5 ani de la primul clip pe YouTube

Scris de

Cel mai vechi videocli

buy cheap cialis

p postat pe YouTube implineste 5 ani.

Materialul a fost publicat de fondatorul YouTube, Jawed Karim, dupa o vizita la Gradina Zoologica din San Diego si are 19 secunde.

You Tube a aparut in februarie 2005, dar primul clip a fost adaugat dupa cateva luni de perfectionare a functionalitatii site-ului. In 2006 Google a cumparat YouTube cu 1.65 miliarde de dolari.

Efectul YouTube este greu de pus in cuvinte. Desi mai exista site-uri de profil, cum sunt Vimeo sau Blip.tv, YouTube le depaseste ca popularitate, devenind un nume de referinta.

Site-ul a suferit multe controverse, fiind criticat pentru incalcarea drepturilor de autor pentru unele materiale publicate de utilizatori, dar reprezentantii YouTube s-au aparat de fiecare data invocand dreptul la libera exprimare a acestora.

Google sustine ca in fiecare minut sunt publicate 24 de ore de material video. Peste un miliard de clipuri sunt vizionate in fiecare zi. Si oricat de incredibile ar parea aceste statistici, uimitor este viteza cu care ele cresc. In 5 ani, YouTube ar putea fi mult, mult mai mare.

Pentru a viziona cel mai vechi clip de pe YouTube click aici.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Electronics.howstuffworks.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.