Alienware Aurora ALX, cel mai performant PC al momentului

Scris de

Aurora ALXSistemul Aurora ALX, construit de Alienware, este probabil cel mai performant computer personal al momentului. Asta daca nu cumva vreun maniac al tehnologiei a creat in propriul sau laborator ascuns unul mai bun. Computerul are un procesor Intel core i7 Extreme Edition 975 de 3,33 Ghz, două plăci video ATI Radeon HD 587 montate in serie, 6 GB memorie DDR3 si multe beculete albastre, rosii, galbene sau ce culoare doreste clientul. In ceea ce priveste designul, acesta aduce cu cel al unui crucisator stelar. Sistemul tinteste gamerii impatimiti pentru care practic niciun joc al momentului nu va mai fi inaccesibil. Toata aceasta super-distractie multimedia costa peste 4.000 de dolari.

Alienware este unul dintre liderii mondiali in constructia de computere foarte avansate, destinate gamerilor. Compania, fondata in 1996, a fost achizitionata de Dell in 2006.

Sursa: Engadget

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.