Android vs. Windows Phone 7: 15 – 1

Scris de

V-a socat infrangerea de aseara suferita de Real Madrid (o-5) in fata Barcelonei? Inseamna ca nu stiati ce bataie isi ia Microsoft de la Google pe piata terminalelor mobile. Pentru fiecare telefon Windows Phoone 7 (WP7) vandut, se livreaza 15 terminale Android, potrivit retailerului online britanic MobilesPlease. Reprezentantii firmei au declarat ca, in momentul de fata, numai 2% din telefoanele pe care le-au vandut ruleaza WP7. Chiar si muribundul Symbian se descurca mai bine, cu un raport de 3 la 1 in relatie cu platforma Microsoft.

Potrivit unui raport, in prima zi de disponibilitate s-au vandut numai 40.000 de telefoane Windows Phone 7.

Daca terminalele nu se vand nici de sarbatori in volume mari, batalia pe piata sistemelor de operare pentru telefoane mobile este pierduta pentru Microsoft.

Sursa: PC World
Sursa foto: Technology Magazine News

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. Xenocyde says:

    Confirm. Windows Mobile 7 e o panarama de sistem de operare. Am fost la o prezentare sambata asta si un tip de la MS RO a pasat audientei un terminal LG cu WM 7. Cand a ajuns si la mine, terminalul era blocat si am incercat sa introduc un cod generic (1111, 1234 etc.). Dupa vreo 5 incercari telefon m-a anuntat ca datele vor fi sterse si OS-ul se va reseta, insa nu aveam cum sa revoc nimic. Evident ca tipul de la MS a descoperit intr-un final ca nu mai avea nik pe tel :))) Da’ nici nu daduse codul ala. WM7 sucks 😛

    In consecinta, am “primit” de ziua mea un Samsung Galaxy S si am facut update Android OS-ului la versiunea 2.2 Froyo imediat. Mere perfect 😀

  2. Xenocyde says:

    Rectific, ziceam de Windows Phone 7. Still sucks, though :))

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.