Apple introduce procesoarele quad-core pe linia iMac

Scris de

AppleĀ reimprospateaza seria de computere desktop iMac si introduce in oferta sa cipuri cu patru nuclee Intel Sandy Bridge si magistrale Thunderbolt I/O pentru transfer de date mai rapid.

Modelul de baza de 21,5 inci are acum un procesor Core i5 si 4 GB RAM. Silicoanele i3 au disparut si din oferta gamei de 27 inci, unde si-au facut insa prezenta puternicele procesoare quad-core.
In plus, FaceTime HD pentru conferinte video este si ea prezenta, ca si porturile Thunderbolt.

Bineinteles, exact in stilul Apple, si preturile sunt pe masura: de la 1.199 dolari pentru un iMac de 21,5 inci cu procesor quad-core i5 de 2,5 GHz, placa video ATI Radeon HD 6750M si 500 GB.

Modelul de baza de 27 inci are procesor cu patru nuclee 2,7 GHz, placa video ATI Radeon HD 6770M si hard de 1 TB. Totul la un pret de 1.699 dolari.
Dar pentru doritorii cu punga mare exista si un model de 27 inci care costa 1.999 dolari si are pe el un procesor quad-core Intel Core i5 la o frecventa de 3,1 GHz, placa video Radeon HD 6970M si stocare de 1 TB. Optional, exista si un procesor i7 care ruleaza la 3,4 GHz.

Toate modelele sunt disponibile de azi.

Sursa: CrunchGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Felicitari pentru articol! Mi-a placut mult.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.