Apple reuseste sa interzica Samsung Galaxy Tab 7.7 in Europa

Scris de

Tribunalul Regional din Dusseldorf, Germania, a garantat companiei  Apple ca tableta Samsung Galaxy Tab 7.7 va retrasa de la vanzare in toata Europa. Decizia are drept cauza faptul ca tableta celor de la Samsung incalca drepturile de autor pentru designul Apple.

Samsung a fost vizibil deranjata de decizia curtii din Germania si a replicat: “Compania Samsung este dezamagita de hotararea Curtii. Vom continua sa luam toate masurile necesare, inclusiv actiuni juridice, pentru a ne proteja proprietatea intelectuala¬† si a ne apara de acuzele celor de la Apple,¬† asigurandu-ne, in acest fel, ca produsele Samsung vor fi disponibile cumparatorilor din toata Uniunea Europeana”.

Totusi, nu au existat numai vesti bune pentru Apple. Tribunalul a stabilit ca cererea de interzicere a tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1N (o versiune modificata a Galaxy Tab 10.1) sa fie respinsa. Samsung a anuntat ca va lansa un succesor al modelului Galaxy Tab 10.1N, numita Samsung Galaxy Tab 10.1 2.

Privitor la aceasta problema oficialii de la Samsung au declarat: “Samsung saluta decizia Curtii care confirma pozitia noastra conform careia tableta Samsung Galaxt Tab 10.1N nu incalca drepturile de proprietate intelectuala ale Apple si nu incalca drepturile concurentei loiale”.

“Daca Apple va continua sa porneasca astfel de actiuni juridice legate de drepturile intelectuale pentru design, progresul si inovatia tehnologica ar putea fi puse in pericol”, au continuat ei.

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: The Inquirer
Sursa foto: Ubergizmo

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.