Ballmer isi calca pe inima si recunoaste: App Store este un succes

Scris de

Dupa ce a ironizat iPhone si de curand si tableta iPad, Steve Ballmer, bossul Microsoft, a gasit un produs Apple pentru care are toata stima. Este vorba de platforma online App Store, despre care Ballmer are numai cuvinte de lauda. „Apple a facut o treaba foarte buna permitandu-le oamenilor sa castige bani din comercializarea proprietatilor intelectuale”, a declarat directorul general al Microsoft, intr-un discurs tinut saptamana trecuta la Universitatea din Washington.

Analistii spun ca noua atitudine a lui Ballmer sugereaza ca tensiunile dintre cele doua companii s-au redus si ca este foarte probabil ca Apple si Microsoft sa negocieze introducerea Bing ca motor de cautare preinstalat pe iPhone, in locul Google.

Se pare ca cele doua rivale traditionale au realizat ca adevaratul „inamic” este Google, companie care se extinde pe tot mai multe piete, cu o viteza ametitoare. Exemple: hardware, furnizarea de internet, energie, sanatate, s.a.

Steve Ballmer ironizeaza Apple si iPhone:

Sursa: AppleInsider.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.