Contul secret de Twitter al lui Steve Ballmer, seful Microsoft

Scris de

Bine, acum nu mai este secret, dupa investigatiile facute de publicatia online NetworkWorld. La o intalnire cu studenti ucrainieni de la Kiev Polytechnic Institute (KPI), seful Microsoft a fost intrebat cand va incepe sa foloseasca reteaua de microblogging. Spre surprinderea tuturor, Steve Ballmer a raspuns: “Am un cont de Twitter. Sunt doar foarte rezervat in legatura cu cine sunt de fapt pe Twitter.” Apoi, Ballmer a luat telefonul sau Windows Phone 7 si a postat pe reteaua sociala mesajul “I love kpi” („Iubesc kpi” – trad.) si i-a invitat pe cei din sala sa investigheze pentru a vedea cine a postat acest mesaj pe Twitter. A mai dat un indiciu: a postat doar trei mesaje pe retea de cand si-a facut contul, in urma cu aproximativ un an.

Cei de la NetworkWorld au gasit contul pe care apare mesajul. Se numeste @stevebmicrosoft. In ziua in care Ballmer a postat “I love kpi”, mesajul a aparut pe acest cont. De asemenea, sunt doar trei mesaje publicate de la lansare. Si, ca sa fie siguri, jurnalistii au investigat si mai “adanc”. Intre 20 – 24 aprilie 2010, Ballmer a facut o vizita in Rusia. Pe 18 aprilie, pe contul @stevebmicrosoft apare mesajul “Russia here we go” (“Rusia venim” – trad.).

Sursa: NetworkWorld
Sursa foto: Bits – NY Times

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.