Cosmote Romania lanseaza iPhone 4

Scris de

Cosmote tocmai a trimis o nota de presa in care informeaza ca terminalul iPhone 4 de la Apple va fi disponibil si in oferta sa. “Cosmote va lansa iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon, in Romania, in urmatoarea perioada”, se arata in nota transmisa de companie.

Detalii suplimentare despre pret si anonamente nu au fost comunicate inca. Revenim cu informatii, imediat ce le avem.

Stirea indica o schimbare a strategiei Apple, pe masura ce Android castiga tot mai multa cota de piata in lume. Anul viitor, iPhone 4 va fi disponibil la toti cei mai mari trei operatori de pe piata romaneasca: Orange (care a avut initial exclusivitate pe iPhone 4), Vodafone si Cosmote. De asemenea, s-a scris ca Apple lucreaza la o versiune CDMA a telefonului. Asta inseamna sfarsitul politicii de pana acum, de alegere a unui operator care sa distribuie exclusiv iPhone intr-o anumita tara.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.