Cum arata primul telefon cu Windows Phone 7 “Mango”

Scris de

Fujitsu Toshiba IS12T Primul telefon mobil cu Windows Phone 7 Mango se va numi IS12T si va fi scos pe piata in septembrie de Fujitsu – Toshiba, care i-au anuntat marti lansarea.

Mobilul va avea camera de 13,2 megapixeli, memoria interna de 32 GB, GPS, WiFi, Bluetooth 2.1+EDR, iar displayul va avea 3,7 inci. In plus, va fi rezistent la apa si la praf. IS12T va cantari 113 grame iar bateria va tine sase ore de convorbire si 11 zile de standby.

Designul si caracteristicile sunt bazate pe smartphone-ul REGZA T-01C, care are o camera de 12 megapixeli si este, de asemenea, rezistent la apa si praf, desi nu la fel de bine cum va fi IS12T.

Microsoft a confirmat ca producerea Windows Phone Mango poate incepe, astfel incat telefoanele sa fie gata pentru lansare. Totusi, asta nu se va intampla decat peste cateva luni, pentru ca producatorii sa aiba timp sa prezinte aplicatii compatibile cu Mango, in luna august.

Fujitsu Toshiba Windows Phone IS12T va aparea pe piata in Japonia in septembrie 2011.

Sursa: Slash Gear
Sursa foto: Slash Gear

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.