Cum va arata noul iPad 2

Scris de

Viitoarea generatie a tabletei iPad va avea doua camere, port USB, un display mai performant, va fi mai usor si mai subtire decat actualul produs Apple, potrivit ziarului taiwanez The Economic Daily News, citat de TG Daily.

Publicatia noteaza ca iPad 2 va intra in productie acum si va fi oferit la vanzare in primul trimestru al anului viitor. Ecranul va avea 7 inci fata de 9,7 inci acum si va fi oferit de Chimei Innolux. Lentilele camerelor vin de la Largan Precision, mai scrie ziarul.

Este asteptat ca iPad 2 sa ofere apeluri video, respectiv functia FaceTime prezenta pe iPhone 4. Compania va include si tehnologia Retina Display, care mareste rezolutia, imbogateste claritatea si fidelitatea culorii. Giroscoapele cu trei axe vor putea imbunatati performanta la jocuri iar includerea unui port USB va creste conectivitatea.

iPad 2 va fi asamblat la celebrele fabrici Foxconn din China, unde compania tocmai si-a adaugat doua noi facilitati, fiecare putand scoate de pe banda 10.000 de dispozitive pe zi.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: rubbyroy.fanaticgamer.ro

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] si Cum va arata noul iPad 2. Sursa: TG Daily Sursa foto: Getty […]

  2. […] tehnologica nu va disponibila “pentru o perioada”. Ceea ce inseamna ca va concura direct cu iPad 2… Mai multa concurenta, mai bine pentru consumator, nu-i […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.