De azi poti afla online care dintre prietenii tai si-a portat numarul de telefon

Scris de

Portare.roCompania Voxline Communication lanseaza o aplicatie prin care utilizatorii pot afla daca un numar de telefon a fost portat si in ce retea a ajuns. Serviciul este gratuit si poate fi accesat de pe orice terminal cu conexiune la internet (computer sau telefon mobil) la adresa Portare.ro.

Pentru a folosi aplicatia web se introduce numarul de telefon, acesta este verificat in timp real in baza de date de numere de telefon portate si daca numarul introdus a fost portat returneaza informatiile despre reteaua in care a ajuns acest numar.

Cei care nu au acces la internet pot folosi acest serviciu trimitand SMS la numarul 1757 cu textul PORTARE urmat de numarul de telefon pentru verificare si vor primi inapoi prin SMS informatiile despre portare. Serviciul prin SMS este taxat cu tarif normal si limitat la 2 interogari pe zi.

“Utilitatea aplicatiei portare dezvoltata de Voxline deriva din numarul relativ mare de numere de telefon portate (peste o jumatate de milion conform celor mai recente date oferite de ANCOM) care creste posibilitatea ca apelurile catre persoane pe care utilizatorii le pot considera ca sunt in reteaua proprie sa fie de fapt apeluri nationale catre alte retele si sa coste mult mai mult” este de parere Dan Virtopeanu, General Manager, Voxline Communication.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.