Dell ataca piata de telefoane mobile cu “tunete” si “fulgere”

Scris de

Dell, candva cel mai mare producator de computere personale din lume (locul trei acum dupa HP si Acer), va lansa un val de telefoane mobile inteligente (smartphones) pana la sfarsitul lui 2011, potrivit Engadget. Unul dintre acestea, cunoscut sub numele de Lightning (Fulger), va rula Windows Phone 7 de la Microsoft. Printre specificatii mai amintim: ecran OLED cu diagonala de 4,1 inci, procesor de 1 GHz, memorie RAM de 512 MB, precum si card de memorie cu capacitate de 8GB inclus.

Al doilea model, Thunder (Tunetul), este versiunea Android a Lightning: va avea acelasi ecran, camera de 8 megapixeli si software de editare imagine.

Alt model, numit Flash, va veni “mobilat” cu un procesor de 800 MHz, ecran cu diagonala de 3,5 inci, camera de 5 megapixeli cu autofocus si Flash, USB, Wi-Fi, slot audio universal de 3,5 mm si Bluetooth.

Al partelea model, Smoke, este destinat segmentului business. Vine cu o tastatura fizica QWERTY, camera de 5 megapixeli, procesor de 800 MHz, 512 MB memorie RAM si slot microSD care suporta carduri cu capacitate de pana la 32 GB.

Ultimul model, Aero incorporeaza un ecran cu diagonala de 3,5 inci, camera de 5 megapixeli, pachetul software QuickOffice, suport pentru Microsoft ActiveSync si Exchange si un media player.

Lightning si Thunder vor aparea pana la sfarsitul acestui an iar celelalte modele pana la sfarsitul anului viitor.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.