Ebay vrea sa se extinda in Estul Europei. Okazii.ro pe lista?

Scris de

Ebay planuieste achizitionarea de portaluri de vanzari in Estul Europei, a declarat directorul executiv al companiei John Donahue.

Proprietarul celui mai mare site de licitatii din lume vizeaza site-uri in limbile locale, altele decat Rusia, unde deja are o prezenta stabilita anul trecut. Pe langa zona est-europeana, Ebay se va uita si in Asia, America Latina si Orientul Mijlociu pentru potentiale site-uri.

Portalurile locale vor da utilizatorilor acces la reteaua globala a Ebay de vanzatori si cumparatori, in vreme ce acestea vor primi forma si suportul pe care serviciul rus le are in prezent.
“Vom vedea mai multe ca acela (rus-nr), am putea prelua si construi un site in limba locala”, a spus Donahoe. “Acestea nu vor avea niciodata forta de a ajunge la nivel global”, spune el.

Retailerii online stau cu ochii pe tarile aflate in curs de dezvoltare si tehnologiile noi, precum cele mobile, din moment ce competitia se intensifica in SUA si Europa.
Rakuten, cel mai mare retailer online al Japoniei, vaneaza tinte de achizitie in Europa, scrie Bloomberg, in vreme ce Amazon.com a cumparat anul trecut site-ul spaniol BuyVIP.

Una din potentialele tinte ar putea fi Okazii.ro, cea mai cunoscuta piata de licitatii online din Romania.

Sursa: Bloomberg
Sursa foto: businessisfun.files.wordpress.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.