Eric Schmidt, inlocuitorul lui Steve Jobs la Apple?

Scris de

O parte din membrii consiliului de administratie al Apple deja cauta un inlocuitor pentru Steve Jobs si deja au avut o intrevedere cu un executiv de la o companie puternica din IT, scrie pe surse Wall Street Journal, citat de Boy Genius Report.

Nu se stie daca Jobs insusi stie asta, dar cert este ca din ianuarie el este intr-un concediu medical prelungit din cauza cancerului si este inlocuit de Tim Cook, directorul operational.

Daca e sa ma intrebati pe mine cel mai potrivit este Eric Schmidt, fostul director executiv al Google si actual presedinte al consiliului de administratie. Motive? A stat in consiliul de administratie al Apple timp de trei ani, pana in vara lui 2009 cand si-a dat demisia din cauza cresterii competitiei dintre Apple si Google in zona dispozitivelor mobile, ca urmare a dezvoltarii Android si a Chrome OS. Deci stie si ce e in curtea Apple si a rivalilor de la Google. In plus, a cam fost trecut pe linie moarta de cand Larry Page a redevenit directorul Google. Intre timp Android a devenit forta dominanta in domeniul smartphone-urilor iar acum ia cu asalt si zona tabletelor.

Ar fi o adevarata lovitura si o adevarata rasturnare de situatie, dupa ce fondatorii Google l-au vrut ca director pe Steve Jobs acum 10 ani, nu credeti?

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.